Hiustenpidennykset aidoilla hiuksilla


Meiltä saat laadukkaat Simply Natural teippi- ja sinettihiuspidennykset, sekä oikeat tuotteet pidennysten hoitamiseen.

Hiuspidennyksillä ja -tuuhennuksilla lähes kuka tahansa voi saada pitkät ja hyvinvoivan näköiset hiukset. Oman hiuksen pituus pääliosasta täytyy olla vähintään 10cm. Kannattaa kuitenkin tulla näyttämään omia hiuksia meille, jolloin voimme paremmin arvioida, tulisiko pidennyksestä hyvännäköinen sinun hiuksiisi. Suunnitellaan yhdessä sopiva hiustenpidennysratkaisu sinulle.

Teippipidennys

Teippipidennys on nopea laittaa, koko pään pidennykseen menee aikaa noin tunti. Tämä pidennystyyli säilyy hyvännäköisenä hiuksissa 1–3 kuukautta. Pidennyksen poistamiseen menee aikaa yleensä noin puoli tuntia ja samana päivänä voi laittaa jo teipit takaisin. Hiusnauhoja on mahdollista käyttää uudelleen jopa kolme-neljä kertaa, kun pidennys on ylikasvanut.

Teippipidennyksiä löytyy suorana ja laineisena, luonnonsävyisiä ja raidoitettuna sekä shokkiväreinä. Pidennykset on tehty aidoista hiuksista. Teippipidennys sopii myös hyvin ohuelle hiukselle, koska teippien kiinnityskohta on todella ohut eikä näin ollen tule esiin ohuen hiuksen alta. Tämä mahdollistaa myös esimerkiksi etuhiuksien pidennykset sekä raidoitukset.

Teippipidennykset hinnoitellaan laitettavan määrän sekä pidennysten pituuden mukaan.

Sinettipidennys

Sinettipidennykset tehdään aidoista hiuksista. Pituudet vaihtelevat 30-60 cm välillä, halutusta lopputulokseta riippuen. Värivalikoima on laaja, eri värejä voidaan sekoitella. Sinetit sulatetaan hiusosion läpi ja se pyöritetään sormilla kiinni. Näin sinetistä tulee vahva joka kestää värjäykset, saunomisen ym. Sinetit poistetaan aina kampaamossa omalla poistoaineellaan. Oma hius ei vahingoitu sinettien poistossa, mikäli poisto suoritetaan oikein. Uuden pidennyksen voi ottaa jo vaikka samana päivänä. Jos hiukset ovat hyväkuntoiset, voi pidennystä pitää maksimissaan 6 kk.

Hiustenpidennys tai sinetti ei vahingoita hiusta! Ainoastaan hoitamatta jättäminen voi olla ja onkin vahingollista eli jos et harjaa hiuksiasi vaan päästät ne takkuuntumaan niiden auki 'repiminen' irrottaa ja katkoo omia hiuksiasi. Siksi on tärkeää noudattaa annetuja pesu- ja hoito-ohjeita. Myöskin oikeat tuotteet ja niiden oikaoppinen käyttö takaavat , että pidennyksestä/tuuhennuksesta on sinulle iloa pitkäksi aikaa ja oma hiuksesi saa rauhassa kasvaa pidennyksen suojassa.

Pidennysten ja tuuhennusten hinta muodostuu käytetystä osio määrästä sekä halutusta pituudesta. Hintahaitari on n. 100-500€. Poistoissa on normaalisti tuntiveloitus, eli jos hoidat ja harjaat huolellisesti, on poisto nopea mutta jos takkua on paljon on poistaminen silloin hidasta, koska se tietenkin pyritään tekemään mahdollisimman varovasti jolloin aikaa kuluu enemmän. Etumaksuna veloitamme noin puolet kokonaishinnasta.