Suihkurusketus

Solsticen avulla upea rusketus onnistuu. Helposti - ilman aurinkoa.


Saat kasvoille ja koko vartalolle kauniin ja luonnollisesti päivettyneen värin nopeasti ja turvallisesti.

Rusketusspray on kosmeettinen tuote, joka antaa iholle rusketusta ilman auringon UV-säteilyä. Se värjää ihon orvaskeden uloimman kerroksen, sarveiskerroksen ja perustuu kemialliseen reaktioon. Kun aineet reagoivat ihon aminohappojen ja proteiinien kanssa, tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho. Suihkurusketus sopii kaikille, myös herkkäihoisille.

Suihkurusketus tehdään tarkoitukseen valmistetulla laitteella jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti. Vaikuttavana aineena sprayssa on DHA (dihydroksiasetoni), jota saadaan kasviksista, kuten sokerijuurikkaasta ja sokeriruo´osta. Suihkutuksessa käytettävä rusketusaine on valmistettu Suomessa. 

Väri alkaa kehittyä 1-2 tunnissa ja "valmistuu" noin 4 tunnin kuluttua. Vältä suihkua, uimista sekä hikoilua noin 5 tunnin ajan.

Ohjeistus ennen käsittelyä

1. Kuori iho kuorinta-aineella mielellään edellisenä iltana ja kosteuta hyvin.

2. Kuori jokaisen rusketuskäsittelyjen välissä ihosi, jotta rusketus olisi mahdollisimman tasainen.

3. Tee mahdolliset karvanpoistot edellisenä päivänä, säärikarvat, bikiniraja ja kainalot (vähintään 6 tuntia) ennen rusketushoitoa. Vahaus tulisi tehdä vähintään 12 tuntia aikaisemmin.

4. Älä kosteuta ihoa vähintään 4 tuntia ennen rusketushoitoa. Kosteusvoiteet voivat estää värinestovoiteen tapaisesti rusketusainetta imeytymästä ihoon.

5. Poista meikki sekä parfyymit ja deodorantti ennen käsittelyä parhaan mahdollisen rusketuksen saavuttamiseksi öljyttömällä puhdistusaineella.

6. Pukeudu tummiin, väljiin vaatteisiin. Rusketusaine lähtee suuremmista osista vaatteita, mutta kosmeettinen väriaine voi joissakin tapauksissa aiheuttaa värin lopullista värjäytymistä vaatteessa. Älä käytä villaa, nailon tai silkkivaatteita rusketushoidon jälkeen vähintään 8 tuntiin, koska rusketusaine voi reagoida näissä materiaaleissa ja tahrata niitä.

Hinnasto

Koko vartalo 73€
Ylävartalo 55€
Kasvot, dekoltee 36,50€
Sääret 55€

Varaa aikasi soittamallla liikkeeseen puh. 05 311 0302